Jak jsme jeli natáčet do Brna aneb “ty hnědý podšálky vracejte, jo?” :D

15.5. 2016, neděle a já vstávám výjimečně ve 3:55. 😀 Ranní budíček není radno podceňovat, a proto raději vyletím z postele dříve než stihnu opět usnout a v mém případě klidně i zaspat. Proto to nepokouším, a vstanu raději hned. Jelikož jsem si den předem nachystala snídani i svačinu, rychle posnídám – mám jogurt s čerstvými jahodami a kokosem, oblékám se, myju si zuby za chůze, chystám baťoh a vyrážím na zastávku, kde máme sraz a pojedeme natáčet. Tentokrát do Brna! 🙂

Na tramvajové zastávce nikdo není, a tak si užívám opět ten pocit ranní osamělosti, zpívám si potichu písničku a koukám do dáli. Pak už následuje to stejné kolečko, kdy nasedám do tramvaje a pozoruju lidi. Unavená, ale zvědavá.

Na místě srazu se už potkávám s dalšími členy posádky 😀 , a vyrážíme! Připomíná mi to trochu film “Účasníky zájezdu”. Dokonce někdo prohlásí: “Ty hnědý podšálky vracejte, jo?” 😀 S Denčou, Honzou a Pavlem zabíráme zadní sedačky, a opravdu mi to připomíná nějaký školní výlet. 😀 Drkotáme se přes všemožný ulice a dost nás to baví. Občas to připomíná masáže, neboť drkotání nabírá velký obrátky. Někteří ještě dospávají, jiní si povídají. stažený soubor

Když dojíždíme na místo natáčení, které asi nemůžu moc prozradit 🙂 , ale můžu říct, že bylo vážně luxusní 🙂 , vidíme před sebou auta, štáb a připravené kostyméry a “stajlisty” 😀 ,  kteří jsou vážně moc šikovní, a kteří zkrotí naše divoký vlasy, namalujou nám krásný makeup a hezký nás oblečou. O mně se stará zase ta paní, co minule. 🙂 Je vážně hodná, neustále mi kontroluje vlasy i makeup, a když vidí jen malinkou nedokonalost, hned ji upravuje, vytahuje lak na vlasy, fixuje a tak stále dokola. 🙂 Stará se o mě vážně hezky, a já ji tímto také děkuji. 🙂

Jelikož nás tentokrát tolik není, jde to rychle a pak už nás čeká “kamera, akce, jedem” :D. Jsou to krásný prostory, je pro mě čest, že můžu do nich kouknout. 🙂 A vůbec celkově, že tady s takovými lidmi a osobnostmi mohu být. Včera jsem mohla vidět v akci pana Vladimíra Javorského, a teda řeknu Vám – WOW. On je vážně skvělý! To číslo, který nám předvedl, no prostě klobouk dolů před ním. Talentovaný pán. DĚKUJI. 🙂

91570-1

Pak byla pauza na oběd. A pak znovu. Až do večera. Je sice fakt, že už jsem pak byla vážně unavená, a hlavně mě strašně bolely nohy, neboť jsem celý den měla lodičky, ale na 2.stranu – krásně unavená. I když občas bojuji s pocitem marnivosti, po tom všem si vždycky řeknu: “Jo. Má to smysl. Víš to, Leni. Snad. ”

No a nesmím zapomenout na našeho Marva, který je vážně super a včera byl tak milý! 🙂 Víš Marve, občas se tě bojíme, ale pak, když řekneš něco hezkýho, a dokonce se na nás i usměješ, je to skvělý pocit. Vážně. Prostě ani nevíš, jak moc jsme si tě s Denčou oblíbily. Bez tebe si to natáčení už ani nedokážeme představit. 🙂  Marve, seš borec. To ti teda řeknem! 😀 (Tak trošku inside joke pro Denču.. 😛 :D)

V mezipauzách občas vidíme herce kouřit, někteří jsou unavení, někteří si čtou, někteří polehávaj, někteří dělaj kravinky … ehm 😀 .. a mě se tento “organismus” alias štáb líbí. Sice se včera klepu zimou občas, ale to vše vyrovnává fakt, že si to užíváme. Užíváme si i zážitky, které vznikají. O jeden se mi připravil můj milovaný John, ehm, Honza. Honzo, díky za zpestření! 😀 aneb jsi důkazem, že vše je možné. :))) Hihi.

No a zpáteční cestu s Tebou jsem si vážně užila. S Honzou jsme si totiž skoro celou cestou zpívali karaoke v autobuse, Denisku a Pavla tím uspali :D. Nicméně miluju tyhle bláznivý lidi, a Johne, bylo to parádní. Nicméně pak už jsem usnula i já, neboť únava byla vážně veliká. :)) Do Prahy jsme se vrátili po půlnoci, Denča s Pavlem se mnou počkali na můj spoj, a já už se pak opět ocitla v tramvaji, opět za tmy, kdy jsem jen seděla a pozorovala lidi. Unavená, ale zvědavá. Děkuji všem! 🙂 Pomaločku jsem si přemítala celej den jako film..

Dnes se cítím vláčná, unavená, mimo, zpomalená, ale fajn. 😀 Věřím a přeju si. Děkuji. 🙂

Děkuji i Vám za přečtení, a pokud se Vám článek líbil, klidně sdílejte. Jsem moc ráda, že mě podporujete. Mějte se krásně. (Pod článkem najdete fotku, ale udělám pak ještě jedno spešl album s fotkami. :)) )

Vaše bláznivá Léňa 🙂

13211131_537454386426310_2043536557_o

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru