Co mi Lowcost Race vzal a co mi dal?

LowCost Race aneb důležitá kapitola v mém životě.

Když Miky vyhlásil výsledky a na první příčce jsem uslyšela tým GingerDuo, nemohla jsem tomu uvěřit. Celou dobu jsme byly sice dost aktivní, plnily jsme hodně výzev a koneckonců jsme stihly za 10 dní projet 14 zemí, od severu až po jih a zpátky do ČR. I tak jsem ale do poslední chvíle nevěděla, jak to celé dopadne. Vážně. Všechny týmy byly totiž neskutečné a skvělé. Sice jsme průběžně sledovaly bodování, to bych lhala, kdybych říkala, že ne, ale poslední dny byly pro nás hlavně ve znamení dostat se, co nejrychleji zpět do Česka. Pokud bychom to nestihly, hrozilo by vyřazení ze hry. No a my měly něco málo přes dva dny dostat se z tureckého Izmiru do Prahy. Většina týmů ale právě během konce byla nejvíce aktivní. Plnili výzvy, a tím pádem nahonili dost bodů. I kdybychom ale nebyly první, musím podotknout, že o nějaká umístění v této soutěži opravdu nejde.

Začněme tedy tím, co mi LowcostRace vzal. Určitě trochu soukromí. Najednou Vás sleduje z počítačových obrazovek více než 200 000 lidí, najednou o Vás lidí ví, kde jste, co děláte a jak se s tím vším vypořádáte a perete. Vidí vás v krizových situacích, nenamalované, zoufalé a ne pokaždé sexy. Pokud se dostanete do soutěžní kategorie RACEPAKER, počítejte s tím, že po Vás budou vyžadovat videa, reporty a aktivitu. Nám to ale nevadilo, ba naopak! 🙂 Samozřejmě ti LowcostRace vezme i pohodlí a jakousi komfortní zónu. Na to už jsem ale z cestování do určitý míry zvyklá. Každý den budeš plnit výzvy, a někdy i takové, o kterých by se ti nezdálo ani v tom nejdivnějším snu. Zdravím vás kluci! 🙂 Dost často se nevyspíš, nebudeš vědět, zda budeš mít jídlo, a kde budeš. Taktéž se obrň, že je možný, že i chvíli budeš bez sprchy. To jsou ale všechno věci, které se dají zvládnout. 🙂 Taky můžeš natrefit na lidi, kteří LowcostRace nechápou nebo se jim dokonce nelíbí, i to je třeba respektovat. 🙂 LowcostRace mi určitě něco vzal, ale teď bych ráda psala taky o tom, co mi DAL.

A je toho spousta. Některé věci mi jen potvrdily, za což jsem ráda a vděčná.

1.) Dal mi nespočet skvělých zážitků, na které budu do smrti vzpomínat a jednou je budu doufám jako nadšená aktivní babička vykládat svým vnoučatům! 🙂 Vážně jsou některé neuvěřitelné.

2.) Nová přátelství a kamarády. Chápej – blázny na podobné vlně jako ty. A zjištění, že nejsi jediný blázen na světě. 

3.) Vědění, že opravdu všechno je možné. Že se stačí jen nebát a prostě to občas vyzkoušet.

4.) Že s úsměvem jde opravdu všechno lépe. 🙂

5.) Fakt, že vycházet z komfortní zóny může být opravdu neskutečně obohacující. (Pokud samozřejmě vycházíš z komfortní zóny s vědomím slušného vychování a nikomu tím neubližuješ.)

6.) Možnost přednášet před lidmi, inspirovat ostatní a dělat to, co mě baví a naplňuje.

7.) A v neposlední řadě se připrav na to, že čas od času bude s tebou chtít někdo udělat rozhovor, protože ho bude zajímat, jak jsi to všechno udělal a zvládl. Ale i to je sranda. Takže se nemusíš ničeho bát a hurá do toho! 🙂

Bod 8 je takový na diskuzi, ale určitě mi vzal i nějaké představy o určitých lidech. Ať už v tom kladném nebo záporném měřítku. Ale tohle je spíše na osobní rozhovor.

O LowcostRace jsem přemýšlela už delší dobu, jsem ale ráda, že to přišlo nakonec až v roce 2017. Myslím si, že vše přichází právě v ten pravý čas. Já do poslední chvíle ani nevěděla, jestli se přihlásím. Nevěděla jsem, zda zrovna nebudu v zahraničí. No a nakonec den před uzávěrkou jsem napsala do cestovatelský seznamky přímo pro lowcosťáky, protože já ani neměla parťáka :D, a ozvalo se mi strašně moc lidí. No a pak už to šlo ráz na ráz.

Více o tom povídám i na svých přednáškách. Pokud bys věděl o pár lidech, které to zajímá, a o prostoru, kde by to šlo zrealizovat (pokud nevíš, neboj, něco vymyslím), neváhej, a klidně mi napiš – něco vymyslíme. 🙂

Měj se krásně a rozhodně se neboj to vyzkoušet. 🙂

Vaše Lenny

 

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru